KLIKAZANK ROCKET LEAGUE TXAPELKETA BETA

Berria: txapelketa martxan dago. zuen partidak ikusteko web atariko partidak saioan duzue edo egutegian ikus dezakezue. Lehen partida jokatzeko azken eguna apirilak 4 igandea izango da (18tarako). Edozein zalantza baduzue bulegoa@gamerauntsia.eus bidali mezua.

PD. Jokalariren batek ez badu izen ematean bere Rocket League ID jarri, kanporatua izan da

• HARRAPAZANK-en eskutik, GAME ERAUNTSIA-ren laguntzarekin Rocket League txapelketa eskeintzen dute
  • Izena emateko azken eguna martxak 25, gauerdian amaituko da.
  • Bideo-joko honek cross-play (plataforma ezberdineko jokalariak elkarrekin jolastea, pc-playstation-xbox) onartzen du. Beraz, ez da plataforma bakarrean oinarritutako txapelketa izango.
  • Txapelketa apirila bitartean  jokatuko da (parte-hartzaileen arabera antolakuntzak datak zehaztuko ditu).
  • Final laurdenak, final erdiak eta finala Apirilak 30, ostirala (17:00) zuzenean eskeiniko dira Game Erauntsiko Twitch kanaletik eta Harrapazank web ataritik.

Iruzkinak

Mesedez, sartu iruzkina utzi ahal izateko.

Modalitatea

Kanporaketa

Bakarka

Saria

IRABAZLEARENTZAT 100 EURO (BONO SARIAK)

BIGARREN POSTUAN GERATZEN DENARENTZAT 50 EURO. (BONO SARIAK)

Arauak

• Txapelketa 1vs 1 izango da, eta joko mota klasikoa ("balonrueda").
  •  Liga moduan jolastuko da.
    • Partidaren iraupena 5minutukoa izango da. Berdinketa gertatzen bada, urrezko golak erabakiko du (jokoan bertan honela gertatzen da).
  • Finaleko fasea:
    • 8 sailkatu iritsiko dira fase honetara.
    • Fase honetan, 3 partidatik onenak irabaziko du.
    • Finala jokatuko duten parte-hartzaileekin Game Erauntsiko Diskord (https://discord.com/invite/V2ngWFg) plataformarekin egingo dugu komunikazioa, zuzenean denez, antolaketak nahiz jokalariak izan ditzaken beharrak argitzeko.
    • Bukaerako fasera pasa den jokalariak antolatzaileak finkatutako egunean partidak jokatu ezin baditu kanporatua izango da.
  • Bestelako arauak:
    • Komunikazio guztia euskaraz egingo du antolakuntzak.
    • Partidak eguna eta ordua izango ditu. 2 aurkariak ados badaude, partidaren data eta ordua aldatu daiteke, baina inoiz ez ordutegi ofiziala baino beranduago.
    • Internet konexioa galtzen bada, 10 minutuko atsedena izango da. Ez bada berririk, partida galdutzat emango zaio.
    • Partida erdian joan ezkero, kanporatua izango da.
    • Ez dira jarrera sexista, matxista, homofobo edo/eta arrazistak onartuko. Baldintza hau oinarrizkoa da eta betetzen ez duena BEREHALA kaleratua izango da.