REAL SOCIEDAD (EUSKAL LIGA) BETA

Kanporaketa: epea Apirilak 1tik 5era

Kanporaketa Ligan, talde bakoitzak bere fase propioa jokatuko du ordezkari bakarra izan harte. Hauek dira jarraituko diren arauak:

• Zozketa bidez, kanporaketa fasea antolatuko da (munduko kopan egiten den bezala)
  • Jokatzen den taldearen bataz bestekoa 85 izango da, talde guztiek berdintasunean jokatu ahal izateko.
  • Partidaren iraupena 16 minutuko izango da ( 8 minutuko 2 zati ). Irabazleak fasean aurrera jarraituko du.
  • Partida berdinketan amaitzen bada, penaltiak jokatuko dira.
  • Partida amaitutakoan, emaitzaren argazki bat bidali beharko da, adierazitako kontaktuko emailera.
  • Partida ez bada jokatzen ez delako jokalariren bat azaldu, kanporatua izango da zuzenean.

* Partiden ordutegia txapelketako parte hartzaile kopurua jakindakoan adieraziko da.

EH LIGA: epea Apirilak 6tik 10era

EH Ligan, aurreko fasean sailkatutako 5 partaide izango ditu, bakoitzak Euskal talde baten ordezkari gisa: REALA, ATHLETIC, OSASUNA, EIBAR eta ALAVES. Liga hau burutzeko arauak hauek izango dira:

• Liga bateko puntuazio arauak izango ditu: Garaipena lortzen duenak 3 puntu, berdinketa kasuan puntu 1 eta galtzaileak 0.
  • Jokalari bakoitzak aurreko fasean irabazi duen ordezkariarekin jokatuko du.
  • Partidaren iraupena 16 minutuko izango da ( 8 minutuko 2 zati ).
  • Partida ez bada jokatzen ez delako jokalariren bat azaldu, galdutzat emango zaio partidua.

atsedena: REALA

EH Liga amaitutakoan, lehen 4 sailkatuak final handiko fasera egingo dute aurrera. Sailkepenean berdinkerik balego, gol kopurua izango da kontutan, eta berdinketak jarraitzen badu, penaltiak izango dira.

*Partiden ordutegia zehazteko dago, antolaketaren baitan. Fase honetara iritsi diren partaideen hartean adostutako ordutegia izango delarik.

FINAL HANDIA: epea Apirilak 11 eta 12

Apririlak 11, larunbata. Final erdiak jokatuko dira: zuzenean emango da streaming bidez eta hamaika telebistan

Apirilak 12, igandea. Final Handia jokatuko da: zuzenean emango da streaming bidez eta hamaika telebistan

Txapelketako puntu honetara 4 jokalari iritsiko dira. Azken fase honetan, berriro mundialetako fasea jokatuko da. Hauek dira fase honetako arauak:

• Ligako sailkapena kontutan izango da fase hontako partiduen antolaketan

*antolatzaileak parte hartzaile kopuruaren arabera aldaketak egiteko aukera izango du, talde batengandik borrokan parte hartzaile gehiegi badago zozketa bidez orekatuko ditu.

*antolatzaileak euskaraz emango ditu azalpen eta erantzunak.

Kaixo Ekaitzoo,

Datuak sartzerakoan egindako akatsa izango da. Hala ere, zure aurka jokatzea tokatzen zitzaionaren kexarik ez badaukagu, zu pasako zara aurrera. Bestela, gaur jokatuko duzu partida hori. Lasai beraz eta eutsi!

Jongal87 2020ko api. 2a, 15:47

Ohian artola!!bidali dizut jokatzeko perfilla!gero 6tan jokatzeko????

Oiergoye 2020ko api. 5a, 18:15

Zein da OstoZumaiaren ID? Esk ez daka jarrita Eta bestela ezin Diot bidali

OstoZumaia 2020ko api. 5a, 18:29

Bidali dizut petizioa

Oiergoye 2020ko api. 5a, 18:39

Bidali honera: Oiergoye_HD

Mesedez, sartu iruzkina utzi ahal izateko.

PARTIDA BAT SORTZEKO

-Egun bakoitzean kanporaketa partiduak egongo dira. Hau zure txapelketa barruko "partida" fitxan ikus dezakezu.

-Partidaren eguna finkoa izango da.

-Partiden ordutegi ofiziala arratsaldeko 18rak dira. Hau aldatzeko 2 jokalariek ados egon behar dute. Adostasunik ezean, ordu hau izango da.

-Partida etxeko jokalariak sortu beharko du beti. Adibidez, partida zulu08 VS elorri bada, etxekoa zulu08 izango da.

-Zuen aurkariaren ID a ikusteko, bere profilean klik egin eta ikusiko duzue (etxeko jokalariaren lana izango da harremanetan jartzea).

-Emaitza bidaltzeko 20:30 izango da ordu muga, eta email honetara bidali beharko da bulegoa@gamerauntsia.eus-era, emaitzaren irudia bidaliz (telefonoarekin egindako argazki batek balio du).

-Ez bada emaitzarik jasotzen, zuzenean kanporatuak izango dira bi jokalariak.

-Partidara norbait ez bada agertzen da, zuzenean kanporatua izango da. Horretarako partida ordurako sortu dela ziurtatu beharko da edota partidara gonbidapenik garaiz jaso ez dela.

-Partida berdinketan amaituz gero, partida berri bat hasi beharko da eta lehenengo gola sartzen duena izango da irabazle (urrezko gola).

Gogoratu partida sortzeko zure ID jarrita eduki behar duzuela, bestela ezingo da partida burutu eta kanporatuak izango zarete (hau, zuen profil editorea erabiliz plataforma fitzaren barruan jarri behar duzue)